Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » DDO presenteert kandidatenlijst

DDO presenteert kandidatenlijst

  • nieuws

We staan te popelen om voor het eerst aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022 te kunnen meedoen. Onze kandidaten zijn er klaar voor. Wij presenteren onze negen kandidaten. Onze initiatiefnemers Frank Duijs en Loek van Wely staan vanzelfsprekend bovenaan de lijst.

De lijst bestaat uit een mix van jong en oud uit zowel de stad als de dorpen.

“Een aantal kandidaten heeft zich de laatste jaren beziggehouden met de energietransitie in zowel algemene zin als specifiek met de plannen die Oss heeft met windturbines in de Lithse en Geffense polders en Elzenburg-De Geer. Deze kandidaten weten dan ook veel van het reilen en zeilen in de Osse raad. Ze zijn voor ons extra waardevol. Zij bezitten de kennis en expertise die we straks in de raad hard nodig hebben.”

Lijsttrekker Duijs uit Maren-Kessel

De lijst:
1. Frank Duijs (Maren-Kessel)
2. Loek van Wely (Oss)
3. Frits Nordsiek (Lith)
4. Kees Remi (Oss)
5. Morgaine Maas (Oss)
6. Paul Vos (Maren-Kessel)
7. Derk Klomp (Oss)
8. Timothy Erwich (Maren-Kessel)
9. Jody Moors (Oss)